Расипан град

Wicked City

Легендарниот Сансет Стрип во Лос Анџелес бил центар на секс, дрога и рокенрол во 1982 година, кога младата Емили е пронајдена мртва откако била видена во клубот Виски А Го Го. Нејзиното убиство е на сите медиуми, а двајца детективи, Џек Рот и неговиот нов партнер, Пако Контрерас, веруваат дека се работи за сериски убиец.

Режисери: Steven Baigelman

Актери: Jeremy Sisto , Taissa Farmiga , Gabriel Luna

Година: 2015

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Crime/Thriller

Гледај

Расипан град

Wicked City

Вчитување...