Кога хероите летаат

When Heroes Fly

Снимена според бестселер, во фокусот на приказната на оваа трилер серија се четворица пријатели, воени ветерани на специјалните воени сили, кои по 11 години повторно се здружуваат за последната и многу лична спасувачка мисија. Откако ќе дознаат дека некогашната девојка на еден од нив, а сестра на друг, сепак е жива, четворицата се упатуваат по неа во потрага што ги води во колумбиската џунгла, каде што сфаќаат дека ако сакаат да ги преживеат тамошните искушенија, мораат да ги победат демоните што ги раздвоиле.

Актери: Michael Aloni , Ninette Tayeb , Tomer Capon

Режисери: Omri Givon

Година: 2018

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Action/Adventure, Don't miss, Editor's choice, Premieres

Кога хероите летаат

When Heroes Fly

Вчитување...