Најлоша ноќ во животот

Walk of Shame

Меган добива можност да работи за една голема телевизиска мрежа, но се чини дека мрежата сепак одлучила да земе некој друг, а ја оставило и момчето. Меган ја потиснува својата тага со алкохол и се буди во станот на еден непознат човек со кого ја поминала ноќта. Таа добива повик од мрежата и изгледа дека има шанси да ја добие работата, но мора да се појави на интервју. Таа се наоѓа во непознат дел од градот, го изгубила мобилниот, автомобилот ѝ го зел пајак, а во колата ѝ бил паричникот...

Режисери: Steven Brill

Актери: Elizabeth Banks  , James Marsden , Gillian Jacobs

Година: 2013

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Comedy/Romance

Најлоша ноќ во животот

Walk of Shame

Вчитување...