Другата страна на фудбалот

Todo por el juego

По уште еден во низата порази на второлигашкиот клуб „Депортиво леонес“, градежниот инвеститор Маријано Хидалго започнува план со кој би го заменил претседателот на клубот, Фернандо Салдана. Но, за постојаните порази не е виновна само управата туку и напаѓачот Делгадо, кој прима мито од меѓународна банда која мести натпревари. За тоа време, Пикос, аргентински фудбалски менаџер, бара талентирани играчи за да ги одведе во Шпанија. Го контактира Лукас Кафаро, млад Аргентинец кој е брилијантен на теренот, но кого го мачат приватни проблеми, како и Домингес, Бразилец кој живее во сенката на својот авторитативен татко.

Година: 2018

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Action/Adventure

Другата страна на фудбалот

Todo por el juego

Вчитување...