Шепоти

The Whispers

Клер Бениган, специјалистката на ФБИ за случаи со деца, истражува неколку страшни инциденти во Вашингтон кои вклучуваат деца што комуницираат со својот имагинарен пријател по име Дрил. Дали некој се обидува да ги наведе децата на погрешен пат или се работи за нешто многу повознемирувачко? Во меѓувреме, на другата страна на светот, оперативецот на Министерството за одбрана, Вес Лоренс, открива необичен геолошки феномен, кој можеби е поврзан со случаите на Клер...

Режисери: Soo Hugh

Актери: Lily Rabe , Barry Sloane , Milo Ventimiglia

Година: 2015

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Drama

Гледај

Шепоти

The Whispers

Вчитување...