Жртва

The Victim

Законот препознава жртва и обвинет, но во животот не е толку едноставно. Трилерот е раскажан од позициитe на обвинетиот и на обвинувачот, а се случува во законскиот систем на Шкотска, и го поставува прашањето кој е навистина жртва во случајот. Синот на Ана е убиен пред 15 години, а таа е обвинета затоа што го открила новиот идентитет на наводниот убиец и ја испланирала неговата смрт. Дали гневот на ужалената мајка ја претворил нејзе во криминалец?

Актери: John Hannah , Kelly Macdonald , James Harkness

Режисери: Niall MacCormick

Година: 2019

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Crime/Thriller

Вчитување...