Вистината за случајот Хари Кеберт

The Truth About the Harry Quebert Affair

Почитуваниот писател Хари Кебер е обвинет за убиство откако трупот на младата девојка Нола Келерган е најден закопан на негово земјиште. Неговиот поранешен ученик Маркус се преселува во Самердејл за да ја докаже невиноста на својот ментор.

Година: 2018

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Crime/Thriller

Гледај

Вистината за случајот Хари Кеберт

The Truth About the Harry Quebert Affair

Вчитување...