Племе

The Tribe

Светот настанал без луѓе, а сега изгледа таков и ќе исчезне. Освен доколку младите што го преживеале таинствениот вирус кој ги убил жителите не се здружат и не создадат нов свет од пепелта на стариот.

Режисери: Raymond Thompson

Актери: Caleb Ross , Victoria Spence , Meryl Cassie

Година: 1999

Жанр: Don't miss

Вчитување...