Вистинските О’Нилови

The Real O'Neals

О’Нилови на изглед се совршено американско семејство, а Ајлин, мајката на семејството, најмногу би сакала така и да остане. Но Ајлин наскоро сфаќа дека да се биде несовршен е многу ослободувачко искуство, зашто конечно може да бидат такви какви што се. О’Нилови почнуваат да се откриваат самите себеси, и во текот на ова малку неуредно поглавје во нивните животи, престануваат да се прават дека се совршени и откриваат дека најмногу ги спојува она за што се плашеле дека ќе ги раздели.

Режисери: Todd Holland

Актери: Martha Plimpton , Jay R. Ferguson , Noah Galvin

Година: 2016

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Comedy/Romance

Гледај

Вистинските О’Нилови

The Real O'Neals

Вчитување...