Добриот пастир

The Good Shepherd

Едвард верува во САД и е подготвен да жртвува сѐ за заштитата на земјата. Како еден од основачите на ЦИА, Едвард е полн со идеали, но со тек на време неговата сомничавост кон средината расте.

Актери: Angelina Jolie , Alec Baldwin , Matt Damon

Режисери: Robert De Niro

Година: 2006

Препорака за возраст: R

Жанр: Action/Adventure, Crime/Thriller, Editor's choice, Movies

Добриот пастир

The Good Shepherd

Вчитување...