Чавка

The Crow

Младиот музичар Ерик Дравен и неговата вереница ги убиваат на ден пред свадбата. Точно година дена по смртта, Ерик станува од гробот со помош на еден таинствен гавран за да ги најде убијците и да ги натера да одговараат за своите злосторства.

Актери: Michael Wincott , Ernie Hudson , Brandon Lee

Режисери: Alex Proyas

Година: 1994

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Action/Adventure, Movies

Вчитување...