Круг

The Circle

Меј добива прекрасна можност да работи за најмоќната и најпрофитна компанија во светот на социјалните медиуми и таа во тоа несомнено ја здогледува својата животна шанса. Како што се пробива, неа ја забележува основачот на компанијата, кој ја наговара на експеримент што ги поместува границите и кој почнува да влијае врз сите наоколу.

Режисери: James Ponsoldt

Актери: Emma Watson , Tom Hanks , John Boyega

Година: 2017

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Crime/Thriller

Вчитување...