Она чувство кога...

That Awkward Moment

Џејсон го оставила девојката, жена му на Мики побарала развод, а постојаниот самец Даниел и понатаму останува сам. Тројцата најдобри пријатели одлучуваат да останат самци и да се забавуваат, но Џејсон се запознава со Ели, Даниел сфаќа дека неговата пријателка е совршена за него, а Мики отсекогаш знаел дека неговата сопруга е совршена за него.

Актери: Michael B. Jordan , Miles Teller , Zac Efron

Режисери: Tom Gormican

Година: 2014

Препорака за возраст: R

Жанр: Comedy/Romance, Movies

Она чувство кога...

That Awkward Moment

Вчитување...