Младиот врколак 

Teen Wolf

Скот Мекал е обичен тинејџер, малку несмасен и повлечен, бидејќи боледува од астма и живее со самохрана мајка. Една вечер го напаѓа некое чудно суштество, а пријателот на Скот, Стајлс, прв ќе сфати дека момчето се претвора во врколак...

Режисери: Jeff Davis

Актери: Tyler Posey , Holland Roden , Dylan O'Brien , Linden Ashby

Година: 2011

Жанр: Editor's choice

Вчитување...