Странци

Strangers

Професорот Џона Малреј доаѓа во Хонгконг за да го преземе телото на својата сопруга Меган, која загинала во несреќа. Набргу Џона открива дека Меган во Хонгконг водела друг живот и почнува да се сомнева во сето тоа што заедно го проживеале. Смртта на Меган отвора многу прашања, а Џона се обидува во сето тоа да најде некаква смисла и сака да открие дали нивниот заеднички живот бил само лага.

Година: 2019

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Crime/Thriller

Гледај

Странци

Strangers

Вчитување...