По трагата на сеќавањето

Stitchers

Младата Кирстен е регрутирана во една државна агенција која работи на тајна програма чија намера е да уфрла агенти во умовите на неодамна починатите за да ги откријат тајните кои инаку би отишле со нив во гроб. Покрај Кирстен, на програмата работат и брилијантниот Камерон, шефицата на програмата Меги, биоелектричарот Линус, како и Камил, цимерката на Кирстен, надарена информатичарка.

Режисери: Jeff Schechter

Актери: Emma Ishta , Kyle Harris , Ritesh Rajan

Година: 2015

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Crime/Thriller

Гледај

По трагата на сеќавањето

Stitchers

Вчитување...