Скандал

Scandal

Вашингтон, центарот на светската политичка моќ и град населен со сомнителни типови од сите можни видови. Таквата почва е многу погодна за скандали, кои секако би било добро да се пикнат што е можно подлабоко под тепих. Тука на сцената настапува Оливија Поуп. Таа завршила право, но не се занимава со правна дејност, туку своето факултетско знаење го употребува за да го искористи правниот систем во својата работа. А тоа е "докторка за скандали“. Тоа значи дека ако во Вашингтон имате каков било проблем кој може да ви го загрози реномето, Оливија и нејзините правнички-образовани колеги ефикасно би ги отстраниле таквите кризи. Нејзиниот тим е составен од заводникот Стивен Финч, десната рака на...   Повеќе

Година: 2012

Жанр: Don't miss

Вчитување...