Знам кој си

Se quien eres

Угледниот адвокат Џулијан Елијас се буди по сообраќајна несреќа, добивајќи амнезија од повредите. Наскоро открива дека е осомничен во истрагата за исчезнувањето на сопствената внука и неговата студентка од факултет, Ана Саура. Истрагата за исчезнувањето доведува до судир помеѓу две моќни семејства, а на површината ќе излезат разни тајни од минатото за кои сите сметале дека се одамна заборавени.

Режисери: Pau Freixas

Актери: Francesc Garrido , Blanca Portillo , Aida Folch

Година: 2017

Препорака за возраст: R

Жанр: Crime/Thriller

Гледај

Знам кој си

Se quien eres

Вчитување...