Покерџии

Rounders

Откако губи партија покер со високи влогови, Мајк Мекдермот ветува дека ќе престане да се коцка, но кога неговиот најдобар пријател влегува во неволи со еден немилосрден сопственик на нелегален клуб, Мајк мора да се врати во игра и не смее да изгуби.

Актери: John Malkovich , Edward Norton , Matt Damon

Режисери: John Dahl

Година: 1997

Препорака за возраст: R

Жанр: Crime/Thriller, Movies

Покерџии

Rounders

Вчитување...