Евтини приказни

Pulp Fiction

Филмот што ја редефинираше филмската уметност на 20-от век. Сценаристот и режисер Квентин Тарантино ни претставува незаборавна група ликови, вклучително и неколку убијци, заводливата жена на нивниот шеф, како и боксерот преполн со очај, во овој возбудлив филм кој ќе ве забавува, но и восхити.

Актери: Uma Thurman , John Travolta , Samuel L. Jackson

Режисери: Quentin Tarantino

Година: 1993

Препорака за возраст: R

Жанр: Crime/Thriller, Movies

Евтини приказни

Pulp Fiction

Вчитување...