Otac i sin

Otac i sin

Марко и Жарко се типичен пример на татко од 55 години и син кој тукушто навршил 18 години. Со оглед на околностите, по прв пат во животот почнуваат да живеат сами и тешко се снаоѓаат во новата ситуација. Таткото, кој во минатото бил трговски патник, не учествувал многу во одгледувањето на синот, па се чуди на неговите навики и животен стил. Синот, како типичен 18-годишник, е незаинтересиран за татковите совети и би бил најсреќен тој да го остави на мир.

Актери: Zlatan Zuhrić , Tin Sedlar

Година: 2018

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Comedy/Romance

Вчитување...