Беше еднаш во Венис

Once Upon a Time in Venice

Професионалниот и приватниот живот на приватниот детектив Стив Форд од Лос Анџелес се испреплетуваат кога една злогласна банда го грабнува неговиот љубимец кучето Бади. Следува низа на откачени околности, кои го принудуваат Стив да одработува за бандата додека го гонат двајца одмаздољубиви рекетари Самоанци и уште по некој матен тип.

Режисери: Mark Cullen

Актери: Bruce Willis , John Goodman , Jason Momoa

Година: 2017

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Comedy/Romance

Вчитување...