Крвно сродство

Next of Kin

Истиот ден кога се случува терористичкиот напад во Лондон, лекарката Мона Харкорт дознава дека нејзиниот брат Карим пред да се врати во Велика Британија е киднапиран од хуманитарната клиника во Лахор во која работел. Ужасот што Мона и нејзиното семејство го доживуваат се зголемува кога се вклучува полициската антитерористичка единица која ја интересира синот на Карим, Дени, кого никој не го видел на факултет веќе 6 седмици. Мона одлучува да го најде Дени пред полицијата.

Година: 2018

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Crime/Thriller

Крвно сродство

Next of Kin

Вчитување...