Љубовници

Mistresses

Савана, на галено наречена Сави, веќе извесно време со сопругот Хари се обидува да добие дете. Работата ѝ одзема многу време и повеќето од него го минува во канцеларијата. Исцрпена од притисокот на проширување на семејството, таа почнува љубовна врска со еден колега од работа. Но тогаш се случува токму тоа што го посакува, само што сега не знае како да се постави. Имено, останува трудна, ама не знае дали детето е од сопругот или од колегата. Сестра ѝ Џослин менува мажи почесто одошто можеби би требало, па кога и тоа ќе ѝ здодее, се одлучува за нешто ново. Ејприл никако да се опоравила од смртта на сопругот, а Карен од трагичната врска со еден пациент...

Режисери: K.J. Steinberg

Актери: Alyssa Milano , Yunjin Kim , Rochelle Aytes , Jes Macallan

Година: 2013

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Comedy/Romance

Вчитување...