Моќната Афродита

Mighty Aphrodite

Кога открива дека неговиот посвоен син е гениј, еден њујоршки спортски писател ја бара биолошката мајка на син му, но се изненадува кога открива дека се работи за порно-актерка и проститутка.

Актери: Pamela Blair , Mira Sorvino , Woody Allen

Режисери: Woody Allen

Година: 1995

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Comedy/Romance, Drama, Movies

Моќната Афродита

Mighty Aphrodite

Вчитување...