Мери убива луѓе

Mary Kills People

Д-р Мери Харис убива луѓе. Покрај редовната работа како лекарка во ургентен центар, таа на црно работи и како ангелот на смртта и извршува нелегално потпомогнати самоубиства на смртно болни пациенти. Мери засега успешно го избегнува законот, работата цвета, а нејзиниот двоен живот станува сѐ покомплициран. Мери одржува рамнотежа помеѓу нејзината редовна работа и семејството, ама им помага и на смртно болните пациенти да умрат под сопствени услови.

Режисери: Tara Armstrong

Актери: Caroline Dhavernas , Jay Ryan , Richard Short

Година: 2017

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Crime/Thriller

Гледај

Мери убива луѓе

Mary Kills People

Вчитување...