Агентите на Ш.Т.И.Т.

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

Кларк Грег повторно е во улогата на агентот Фил Колсон од филмовите на „Марвел“ додека собира мала но внимателно одбрана група од агенти на организацијата која дејствува низ целиот свет, позната како ШИЛД. Заедно го истражуваат новото, необично и непознато на сите континенти, одделувајќи го обичното од необичното. Тимот на Колсон го сочинуваат агентот Грант Ворд, кому му лежат шпионажата и борбата, агентката Мелинда Меј, експерт-пилот, уште подобра во боречки вештини, одличниот инженер, агентот Лео Фиц, генијалната биохемичарка, агентката Џема Симонс, како и новодојдената хакерка Скај.

Режисери: Maurissa Tancharoen

Актери: Clark Gregg , Ming-Na Wen , Brett Dalton

Година: 2013

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Action/Adventure

Гледај

Агентите на Ш.Т.И.Т.

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

Вчитување...