На должност

Line of Duty

Детективот Стив Арно е преместен во антикорупциската единица по еден инцидент со престрелка за време на антитерористичка операција. Заедно со детективката Кејт Флеминг ги истражува наводите за корупција на популарниот, успешен полицаец, детектив Тони Гејтс. Додека Гејтс вешто манипулира со бројките во својата единица, Арно се прашува дали можеби Гејтс е жртвен јарец или е виновен за многу поголема корупција.

Режисери:  Jed Mercurio

Актери: Vicky McClure , Adrian Dunbar , Martin Compston

Година: 2000

Жанр: Crime/Thriller

Вчитување...