Црвени сенки

Les Ombres Rouges

5-годишната Клара е киднапирана во 1993 година, а за нејзиното враќање, киднаперите барале многу висок откуп. При примопредавањето на парите дошло до крвопролевање, а мајката на Клара загинала, додека Клара исчезнала. По 25 години, Аурора, постарата сестра на Клара, станала полицајка која наоѓа траги што докажуваат дека Клара е жива, во Италија, без сознание за тоа која е и што се случило со неа. Аурора успева да ја најде Клара и да ја убеди да се врати дома, но нејзиното враќање предизвикува немир во семејството, а наскоро на виделина почнуваат да излегуваат мрачни тајни.

Година: 2019

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Crime/Thriller

Гледај

Црвени сенки

Les Ombres Rouges

Вчитување...