Црвената кралица

Krasnaya koroleva

Ја викаа најубавото оружје на Кремлин, ѝ се восхитуваа најпознатите дизајнери и филмски режисери. Но, која е навистина Црвената Кралица? Кралица на модните писти, или агентка на КГБ, со задача да заведува странски дипломати? Како го постигнала успехот и која била цената што морала да ја плати, гледајте во серијата за таинствениот живот на Регина Збарскаја, најпознатиот советски модел со кариера на Западот.

Година: 2015

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Drama

Црвената кралица

Krasnaya koroleva

Вчитување...