Убиј го Бил 2

Kill Bill: Volume 2

Откако веќе прецртала две имиња од својот список, една млада девојка се враќа на својот одмазднички поход. Овој пат нејзини мети се Бад и Ел Драјвер, единственте преживеани од еден одред на убијци што го предале пред четири години. Работите се движат кон последниот судир со Бил, поранешниот учител на девојката и човек кој го нарачал нејзиното убиство. Вториот дел од сагата на „Убиј го Бил“ завршува со походот на девојката кој започна во првиот дел.

Актери: Daryl Hannah , David Carradine , Uma Thurman

Режисери: Quentin Tarantino

Година: 2003

Препорака за возраст: R

Жанр: Action/Adventure, Movies

Убиј го Бил 2

Kill Bill: Volume 2

Вчитување...