Џеки Браун

Jackie Brown

Џеки Браун е стјуардеса која шверцува за Ордел Роби. Кога ја фаќа полицијата, ја тераат да им помогне да го фатат Ордел. Џеки на прв поглед соработува со двете страни, но цело време гледа како да ги надмудри и да избега со пленот.

Актери: Samuel L. Jackson , Robert De Niro , Pam Grier

Режисери: Quentin Tarantino

Година: 1997

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Crime/Thriller, Don't miss, Movies

Џеки Браун

Jackie Brown

Вчитување...