Рај за дами

Il paradiso delle signore

Две години по смртта на Пјетро Мори, неговиот најдобар пријател Виторио Конти сонува за повторно отворање на стоковната куќа, која беше затворена по ноќта кога беше извршен атентатот. За тоа му треба кредит и затоа се здружува со моќната миланска фамилија Гварниери. Но тие имаат свои скриени мотиви. Виторио не е свесен дека се здружил со непријатели кои ќе му ги загрозат плановите.

Година: 2019

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Comedy/Romance

Гледај

Рај за дами

Il paradiso delle signore

Вчитување...