Луѓе

Humans

Што е тоа што нѐ прави луѓе? Може ли синтетичката креација некогаш да размислува и да чувствува на начин на којшто ние го правиме тоа? Ако може, како да се однесуваме кон тоа? Серијава се занимава токму со таа тематика, секој ден, сѐ помалку со хипотетички прашања. Семејството Хокинс вложува во куќната помошничка Анита околу која Лаура веднаш се чувствува непријатно. Вдовецот Џорџ го смета Оди за свој син, а не за машина, а Лео бега со синтетичкиот Макс...

Година: 2015

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Editor's choice

Вчитување...