Скриен: Првороден

Hidden: Förstfödd

Џонас Хелмир паѓа на едно градилиште и го прогласуваат за мртов, но Џонас се буди и почнува да бега во паника. Со помош нa поранешната девојка Ребека, Џонас се обидува да дознае што му се случило, од каде му е црвената ознака на градите и ненадејно налетува на натчовечки сили, а таинствената жена која му помага на улица како да очекувала сето тоа да се случи.

Година: 2019

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Crime/Thriller

Гледај

Скриен: Првороден

Hidden: Förstfödd

Вчитување...