Сива зона

Greyzone

Викторија е брилијантна инженерка, специјализирана за дронови. По средбата со еден поранешен колега, неа ја грабнува терористичка ќелија и ја уценуваат со животот на нејзиниот син Оскар, со цел да помогне во терористички напад на Скандинавија. Викторија нема избор, па е принудена да ризикува сè за да го спаси синот, додека потајно ѝ помага на полицијата да го спречи нападот.

Година: 2018

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Crime/Thriller

Сива зона

Greyzone

Вчитување...