Вовед во анатомија

Grey's Anatomy

Во една болница, сместена во Сиетл, собран е тим на лекари, чија стресна работа не ретко влијае врз нивните животи. Младите лекари минуваат многу време во болницата, па меѓу нив почнуваат да се формираат пријателски и љубовни врски, што понекогаш знаат уште повеќе да ја усложнат работната атмосфера. Животите на тие луѓе ни ги претставува младата лекарка Мередит Греј, чија мајка некогаш била исклучително ценет хирург, а која била во врска со шефот на хирургија на болницата во која пристига Мередит. И како тоа да не ѝ ја отежнува доволно ситуацијата на новото работно место, веднаш по доаѓањето се сплеткува со тамошен лекар.

Година: 2005

Жанр: Comedy/Romance

Вчитување...