Добриот Вил Хантинг

Good Will Hunting

Најбрилијантниот ум на најдобриот универзитет во Америка не му припаѓа на некој студент, туку на момчето што ги чисти подовите. Вил Хантинг е тврдоглав гениј од работничката класа кој не ги прифаќа животните лекции. По уште еден од низата судири со законот, последната шанса на Вил е еден професор по психологија кој изгледа дека е единствениот што може да допре до него. Вил конечно се соочува со своето минато и открива дека самиот себеси си е најголем непријател.

Режисери: Gus Van Sant

Актери: Matt Damon , Robin Williams , Ben Affleck

Година: 1997

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Don't miss

Добриот Вил Хантинг

Good Will Hunting

Вчитување...