Мајчинска забава

Fun Mom Dinner

Четири млади мајки, на кои им е заедничко само тоа што децата им одат иста градинка, одат на добронамерна вечера за да можат малку да одморат и да се разонодат. Но, полека работите излегуваат од контрола…

Режисери: Alethea Jones

Актери: Katie Aselton , Toni Collette , Bridget Everett

Година: 2017

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Comedy/Romance

Вчитување...