Ослободен

Frikjent

Приказна за Аксел Борген, норвешки бизнисмен, кој во последните 20 години постигнал успех во Азија, каде што заминал откако во родниот град го обвиниле за убиството на неговата средношколска девојка. Сега се враќа и гледа дека минатото не е заборавено...

Режисери: Anna Bache-Wiig

Актери: Nicolai Cleve Broch , Lena Endre , William Hansteen

Година: 2015

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Crime/Thriller

Ослободен

Frikjent

Вчитување...