Малата Ескимка

Eskimoska

Една малечка Ескимка е љубопитно девојче и ѕвезда на цртаниот филм, кој во секоја епизода раскажува за важноста на пријателството и семејството, како и за изненадувањата што ги крие светот. Од една авантура во друга, Ескимката и нејзините најблиски се соочуваат со ситуации од кои нашата херојка секогаш носи по некое ново знаење и искуство.

Година: 2013

Препорака за возраст: G

Жанр: European

Вчитување...