Не манијачи по Саут Централ додека си го пиеш сокот во маало

Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood

Ештреј се сели во еден кварт од Лос Анџелес за да живее со татко си (кој не е многу постар од него) и со баба му (која пуши трева), па таму почнува да се здружува со братучед му Лок Дог кој е член на банда и со себе носи нуклеарна бомба за самоодбрана. Дали Ештреј ќе продолжи да живее нормален живот или ќе се придружи на бандата на Лок Дог? Од улични забави и високи патики, до моќно оружје, филмов ја прикажува смешната страна на растењето во квартот на браќата Вајанс.

Актери: Keenen Ivory Wayans , Marlon Wayans , Shawn Wayans

Режисери: Paris Barclay

Година: 1996

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Comedy/Romance, Movies

Не манијачи по Саут Централ додека си го пиеш сокот во маало

Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood

Вчитување...