Робинзон Крусо

Daniel Defoe's Robinson Crusoe

Робинзон Крусо е единствениот преживеан во една поморска несреќа, па сам мора да се снаоѓа на еден ненаселен тропски остров. Наскоро открива дека едно локално племе го користи островот за варварски жртвени обреди. Крусо ќе го ризикува сопствениот живот за да спаси еден припадник на племето кој е определен за следна жртва на ритуалот.

Актери: James Frain , Pierce Brosnan , Ian Hart

Режисери: George Miller

Година: 1997

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Action/Adventure, Movies

Робинзон Крусо

Daniel Defoe's Robinson Crusoe

Вчитување...