Крими/Трилер

Агата Кристи: Искушение за невиноста

Agatha Christie: Ordeal by Innocence

Средба со злото

Meeting Evil

Калинка

Au nom de ma fille

Кондор

Condor

Крвно сродство

Next of Kin

Шпанска хит-серија

Другата страна на фудбалот

Todo por el juego

Шпанска хит-серија

Вистина

La verdad

Шпанска хит-серија

Знам кој си

Se quien eres

Киднапирање

The Hit

Црн петок за гангстерите

The Long Good Friday

Ловци на убијци

Mind Hunters

Мона Лиза

Mona Lisa

Името на розата

The Name of the Rose

Играч

The Player

Младиот Адам

Young Adam

Алфа мажјак

Alpha Dog

Приказна од Бронкс

A Bronx Tale

Не потценувај ја Џордан

Crossing Jordan

Вчитување...