Кондор

Condor

Адаптацијата на шпионската класика „Три дена на кондорот“ го следи младиот аналитичар на ЦИА, Џо Тарнер, кој развива алгоритам што помага да се препознаваат терористи. Но, кога Џо открива дека неговиот софтвер се користи за шпионирање на американските граѓани, целиот негов тим е убиен. Џо е присилен да ги преиспита својата личност и своите способности за да ја разоткрие заверата што им се заканува на милиони луѓе.

Актери: Leem Lubany , William Hurt , Max Irons

Режисери: Todd Katzberg

Година: 2018

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Action/Adventure, Crime/Thriller, Don't miss, Editor's choice, Premieres

Кондор

Condor

Вчитување...