Продавачи

Clerks

Приказ на еден ден од животот на продавачите чиешто глупирање во работно време дава ново значење на корисничката услуга. Додека се справуваат со постојано непредвидливите купувачи, продавачите успеваат дури и да одиграат партија хокеј на кровот на зградата, да одат на погреб, па дури и да работат на своите љубовни животи. Додека го нема шефот, овие момци се главни, а тогаш сѐ е возможно...

Режисери: Kevin Smith

Актери: Brian O'Halloran , Jeff Anderson , Lisa Spoonauer

Година: 1994

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Comedy/Romance

Продавачи

Clerks

Вчитување...