Седар Коув

Cedar Cove

Судијата Оливија Локарт е ѕвезда водилка на идиличното гратче крај брегот Сидар Коув. Како и сите други, Оливија се обидува да балансира меѓу приватниот и професионалниот живот, па пресудите ги носи во склад со менталитетот и мудроста на малото место, а порај тоа се грижи и за ќерка си Џастин, веќе млада жена што сака да се осамостои. Оливија е во врска со локалниот новинар Џек, а во сето тоа поддршка има од најдобрата пријателка Грејс.

Година: 2013

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Drama

Вчитување...