Кардинал

Cardinal

Деградираниот детектив Џон Кардинал е вратен на случајот што му ја уништил репутацијата откако ќе се дознае дека цело време имал право. Заедно со младата партнерка Лиз Делорм неуморно трага по серискиот убиец, но изгледа дека Лиз крие некаква тајна, а Џон мора да води сметка и за сопствената семејна ситуација.

Режисери: Daniel Grou

Актери: Billy Campbell , Karine Vanasse , Kristen Thomson

Година: 2017

Препорака за возраст: R

Жанр: Crime/Thriller

Вчитување...