Куршуми

Bullets

Мари Саари е агентка на разузнавачката служба која ѝ е многу посветена на својата работа. Добива задача да ја стекне довербата на барателка на азил која само што пристигнала во Финска, а државните служби ја следат будно зашто порано била позната како Мадина Табурова, една од најбараните терористки во светот за која се мислело дека умрела. Мари мора да дознае зошто Мадина, сега под името Замира Хоџа, се вратила од мртвите и што бара во Хелсинки.

Режисери: Pete Riski

Актери: Krista Kosonen , Sibel Kekilli , Tommi Korpela

Година: 2018

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Crime/Thriller

Гледај

Куршуми

Bullets

Вчитување...