Бесен пес

Bullet Head

Тројца криминалци паѓаат во стапица! Тие се затворени во едно складиште пред кое ги чека раката на законот, а внатре им се заканува уште поголема опасност – незапирлив убиствен пес!

Режисери: Paul Solet

Актери: Adrien Brody , Antonio Banderas , John Malkovich

Година: 2017

Препорака за возраст: R

Жанр: Action/Adventure

Вчитување...